Ett härligt doftljus + vackert smycke = Yes please!

Inredningsdetalj som passar alla rum

Inte bara är det så att vi älskar doftljus för att de sätter mysfaktorn i hemmet och doftar gott utan också för att de bidrar med pricken över i:et i den övriga inredningen. Som en inredningsdetalj är doftljus att räkna med i de allra flesta hem. Med svarta och vita glasbehållare smälter My Sparkle fint in i den övriga inredningen, vardagsrum, kök som sovrum. 

Fresh Cotton 489 kr – The Classic One 

Våra doftljus levereras i en vacker, svart ask med rosett på toppen. Du väljer mellan tre olika dofter. Vanilj, bomull eller lavendel.
My Sparkle är en perfekt gåva till någon man tycker om eller varför inte till sig själv?!  Tack vare träveken, brinner en fin låga men till det bästa av allt, inuti sojavaxet ligger det ett smycke! När aluminiumfolie uppenbaras plockar du enklet upp paketet där din överraskning väntar. 
Doftljus Lavandel

Vanilla 489 kr – The sweet one 

Tänd detta exklusiva doftljus och njut av den värmande och mysiga atmosfären.

 

Doftljus lavandel

Lavander 489 kr – The playfull one

Himmelsk doft som sprider sig i hela hemmet.  

SÄSONGENS UTVALDA SMYCKEN

Alla smycken är av rostfritt stål. 14-18K guldplätering och silverplätering. Mycket fin och modern design som passar alla tillfällen. Du finner allt ifrån halsband, armband och örhängen. Smyckena har ett värde mellan 249 – 499 kr. De ligger slumpvist placerade i ljusen för bästa överraskningsfaktor. Vilket smycke får du? 

“Som ett kinderägg för vuxna!”

Responsen vi har fått höra flera gånger och det glädjer oss något oerhört. Produkten är kanske inte lika ätbart men överraskningsmomentet är den samma. 😉

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Varukorg