Om oss

Vårt mål är att My Sparkle ska skänka lugn, harmoni och glädje till alla våra kunder. Doftljuset tillsammans med smycket är den självklara stämningshöjaren i alla hem.

“Ett Kinderägg för vuxna!” 

Så lät det när en av våra kunder beskrev My Sparkle.

Vi är ett nystartat företag vars syfte är att erbjuda en unik produkt som med sin överraskning sprider glädje. Precis som ett kinderägg.

Vackra ting som inredning och smycken har alltid stått oss varmt om hjärtat. Två passioner inlindade i ett, blev till en alldeles särskild produkt.

- The Patient One -

Den som väntar på något gott…

Jag har alltid varit lite otålig och inte är jag ensam om det. Idag ska allting ske snabbt och resultatet av insatser ska helst synas direkt. Tar vi ibland ett steg åt sidan så brukar oftast alla bitar falla på plats ganska naturligt, det har vi sett gång på gång men ändå blir vi alltmer otåliga.

My Sparkle är för mig en påminnelse om att ha tålamod. Visst vill jag komma åt min överraskning, min “belöning” som väntar någonstans där inne, bortom. Den är där, jag lovar men njut så länge av lågan som brinner idag, och doften, sötman du känner längst vägen innan du når fram till din överraskning, ditt mål.

Jag hoppas att My Sparkle även för dig som för mig blir en påminnelse att alla sekvenser vi går genom har sina fördelar och att lyckan i livet inte är där borta utan här och nu.    

Sienna Cacan

Founder

Tio år erfarenhet av marknadsföring och affärsutveckling inom bank, IT och e-handel. Älskar kundkontakt och försäljning och möjlighet att erbjuda en unik produkt på marknaden.

Tillsammans är vi bättre!​

Vi tycker alltid att det är kul med samarbete. Tillsammans kan vi bara bli ännu bättre. Gillar du våra produkter och är intresserad av samarbete som återförsäljning eller marknadsföring? Kontakta oss gära och berätta mer.

Varukorg